Hvilket udstødningsrør er bedst til en emhætte?

Fleksibel aluminiumsfolie luftkanal (5)Emhætten er en af ​​de mest brugte husholdningsapparater i køkkenet.Udover at være opmærksom på emhættens krop, er der et andet sted, som ikke kan ignoreres, og det er emhættens udstødningsrør.Ifølge materialet er udstødningsrøret hovedsageligt opdelt i to typer, den ene er plastik, og den anden er aluminiumsfolie.At vælge et godt udstødningsrør til emhætten er garantien for den fremtidige brug af emhætten.Så, udstødningsrøret til emhætten Skal du vælge plast- eller aluminiumsfolie?
1. Fra et prismæssigt synspunkt

Normalt er aluminiumsfolierøret lavet af blød aluminiumsfolie, og så er det understøttet af en cirkel af ståltråde indeni, som er højere end plastrøret med hensyn til omkostninger og sværhedsgrad ved produktion.

2. At dømme ud fra opvarmningsgraden

Mange tror, ​​at aluminiumsfolie ikke vil brænde, men plastik er brandfarligt, og varmeniveauet er kun 120 grader, langt mindre end aluminiumsfolie.Men faktisk er dette nok til emhættens olierøg, så uanset om det er et aluminiumsfolierør eller et plastikrør, er der ingen problemer med at udtømme oliedampen.

3. Set fra levetiden

Selvom både aluminiumsfolierøret og plastrøret kan bruges i årtier, er alufolierøret strengt taget ikke let at ælde og har længere levetid end plastrøret.
4. Ud fra perspektivet om nem installation og vedligeholdelse

De forreste og bageste led på plastrøret er snoet, hvilket er meget praktisk at skille ad, hvilket er meget stærkere end aluminiumsfolierøret.Derudover er aluminiumsfolierøret lettere at blive ridset, så det er bedre at tage nogle beskyttelsesforanstaltninger, når du gennemborer hullet, mens plastikrøret ikke har brug for det, og det bliver lettere at installere.

5. Med hensyn til æstetik

Et af kendetegnene ved aluminiumsfolierøret er, at det er uigennemsigtigt.Selvom der er meget olierøg i, er det usynligt, men plastikrøret er gennemsigtigt.Efter lang tid vil der være meget snavs i røgrøret, som ser meget uskønt ud.

6, set fra støjsynspunktet

Dette er også meget vigtigt for emhætter.Normalt er aluminiumsfolierøret blødere, mens plastikrøret er relativt hårdt, så i ventilationsprocessen vil støjen fra aluminiumsfolien være relativt lille, og det er ikke let at lugte, når man udmatter røgen..

Ud fra denne sammenligning kan man drage følgende konklusioner:

Varmebestandighed: aluminiumsfolierør > plastikrør

Brugseffekt: aluminiumsfolierør = plastikrør

Æstetik: aluminiumsfolierør > plastikrør

Installation: aluminiumsfolierør< plastrør

Generelt er aluminiumsfolierør lidt bedre end plastikrør, men du skal stadig vælge efter den faktiske situation ved køb.


Indlægstid: 19. september 2022