Hvor meget ved du om højtemperaturbestandige ikke-metal ekspansionsfuger?

Hvor meget ved du om højtemperaturbestandighedikke-metal ekspansionsfuger?Typisk produktbillede2

Hovedmaterialet i højtemperatur-ikke-metal ekspansionsfugen er silicagel, fiberstof og andre materialer.Blandt dem har fluorgummi og silikonematerialer god højtemperaturbestandighed og korrosionsbestandighed.

Ikke-metallisk højtemperatur dilatationsfuge er et specialprodukt til røggaskanaler.Sammenlignet med metalekspansionsled har ikke-metallisk ekspansionsled karakteristika af lave omkostninger, enkel fremstilling og lang levetid.Imidlertid er materialet tilbøjeligt til at ældes efter at have været udsat for høj temperatur.Fra et langsigtet perspektiv, såsom højtemperaturrørledninger i cementfabrikker og stålværker, anbefales det at anvende højtemperaturekspansionsfuger i rustfrit stål.

Hvordan kan ikke-metal ekspansionsfuger realisere høj temperaturkompensation?

Ikke-metal ekspansionsfuger bruges ofte i røggaskanaler og støvfjernelsesudstyr, hovedsageligt for at absorbere den aksiale forskydning og en lille mængde radial forskydning af rørledningen.Normalt bruges et lag PTFE-dug, to lag ikke-alkali-glasfiberdug og et lag silikone-dug til ikke-metalliske ekspansionsfuger.Et sådant valg er en videnskabelig designløsning, der er bevist ved forsøg og fejl.

For bedre at kunne betjene vores kunder har vores virksomhed for nylig introduceret højtemperaturbestandig fluortape, som hovedsageligt bruges til højtemperaturgasrørledninger.

Ikke-metalliske fleksible forbindelser kan designe produkter med en temperaturmodstand på 1000 ℃ for dig gennem transformationen af ​​vores virksomheds teknologi.For at imødekomme flere tekniske krav til udstyr og rørledninger, kan vores firma også skræddersy ventilatorekspansionsled til dig.


Indlægstid: 17. nov. 2022